Здравейте колеги имам проблем. Миналата година смених носачите горни и долни на моята Алфа Ромео 156 2.0 1999 год., за комплекта 2 горни и 2 долни носача платих 800 лв.След 15 000 км. се оказва че в шарнирите има голям луфт.При старите носачи, проблема беше в тампоните, но аз не смених тампоните а целите носачи.Сега имам запитване - подлежат ли на ремонт шарнирите на носачите ?????
Известие
Collapse
No announcement yet.
Подлежат ли на ремонт шарнирите на носачите на Алфа 156
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от ek6an_men Покажи съобщение... за комплекта 2 горни и 2 долни носача платих 800 лв.След 15 000 км. се оказва че в шарнирите има голям луфт....
Comment
-
Чувал че се правят ама аз лично не бих сложил такова нещо, обичам всичко по колата да си ОК и като знам че ще настъпя(когато се наложи,рядно се налага за щастие) няма да се пребия.
Щом на предните са били добре шарнирите сложи си пак тях,смени си само втулките и си готов.Last edited by mirchozo; d.m.y г., 23:58.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Първоначално публикувано от ek6an_men Покажи съобщениеЗдравейте колеги имам проблем. Миналата година смених носачите горни и долни на моята Алфа Ромео 156 2.0 1999 год., за комплекта 2 горни и 2 долни носача платих 800 лв.След 15 000 км. се оказва че в шарнирите има голям луфт.При старите носачи, проблема беше в тампоните, но аз не смених тампоните а целите носачи.Сега имам запитване - подлежат ли на ремонт шарнирите на носачите ?????TIPO 2.0 91g.
PUNTO 1.2 04 g.
156 1.8 TS 00g
Comment
-
Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщениеЧувал че се правят ама аз лично не бих сложил такова нещо, обичам всичко по колата да си ОК и като знам че ще настъпя(когато се наложи,рядно се налага за щастие) няма да се пребия.
Щом на предните са били добре шарнирите сложи си пак тях,смени си само втулките и си готов.
Иматели идея какви втулки - марка да сложа на старите носачи.
Моля , дайте идея. Благодаря предварително.Екшън Мен - Чирпан
Алфа Ромео 156 2.0 155 к.
Comment
-
Първоначално публикувано от Novachev Покажи съобщениеПоразпитай за Powerflex за горните излизат около 160лв но са много здрави ще издържат минимум 50-70к км
Чакам идей.
Трябват ми тампони за долните носачи.
Благодаря.Екшън Мен - Чирпан
Comment
-
Първоначално публикувано от ek6an_men Покажи съобщениеНищо конкретно не намерих за "POWERFLEX", само че са много добри тампони. Ако има линк за тампони или някаква алтернатива ,моля пратете.
Чакам идей.
Благодаря.
1. DNV PROSPEED LTD
SOFIA 1700, STOYAN EDREV 1 STR,
Telephone: +359 (2) 868 90 05
Email: office@prospeed.bg
Website: www.prospeed.bg
2. VI-MAX
SOFIA 1799, MLADOST 2,202 A,
Telephone: 00359 888 977737
Email: vi_max@abv.bg
Website: www.vimaxtuning.comsigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от ek6an_men Покажи съобщениеНищо конкретно не намерих за "POWERFLEX", само че са много добри тампони. Ако има линк за тампони или някаква алтернатива ,моля пратете.
Чакам идей.
Благодаря.156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
Първоначално публикувано от Ganja_Breed Покажи съобщениеАЗ лично тука в Шумен когото и да питам всеки казва че вървят заедно шарнир с носач
Точно така е ...Alfa 156 1,9 JTD - 02,2000г
Avensis 2011 -2.0 D-4D
Comment
-
Първоначално публикувано от Dodo 155 Покажи съобщениеЕто и двата дистрибутора за България:
1. DNV PROSPEED LTD
SOFIA 1700, STOYAN EDREV 1 STR,
Telephone: +359 (2) 868 90 05
Email: office@prospeed.bg
Website: www.prospeed.bg
2. VI-MAX
SOFIA 1799, MLADOST 2,202 A,
Telephone: 00359 888 977737
Email: vi_max@abv.bg
Website: www.vimaxtuning.com
Информацията е супер.Екшън Мен - Чирпан
Comment
-
Първоначално публикувано от Ganja_Breed Покажи съобщениеАЗ лично тука в Шумен когото и да питам всеки казва че вървят заедно шарнир с носач
Но аз , не смених тампоните, ами направо си купих нови носачи от "Александър Ауто" и след 15 000 км. здадоха багажа. А аз не си падам по джалнатенето /т.е. мръна газ през дупките/.
Оказа се 800 лв. на вятъра. Кофти работа.
Сега почвам да правя старите носачи, като им сменя тампоните.Екшън Мен - Чирпан
Comment
-
Аз мисля да дам един комплект горни и долни за рециклаж, да им набухам тоя Пауърфлекс дето ми дреме в мазето и да подкарам юнашки да видим кво и след колко ще стане....."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
Comment